iklan komersil

dewan pemuda pas kawasan ipoh timur 08013010068528 bank islam malaysia berhad

DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN IPOH TIMUR 08013010068528 bank islam malaysia berhad

Selasa, April 20, 2010

TAKZIAH 2

Salam takziah juga kepada SU Pas Kawasan , Saudara Hazman , Ketua Muslimat Pas Kawasan , Ustazah Hamizah , dan Ustazah Halilah Ketua Nisa' Pas Kawasan yang terlibat dengan kemalangan semasa pulang dari Hulu Selangor ahad lalu.

Untuk makluman , anak-anak mereka juga turut terlibat iaitu Sofiah Huda yang lebam di kepalanya , Husna yang berdarah di mulutnya dan adik Lukman yang berjahit di kepalanya .


Takziah atas kemalangan dan Tahniah kerana diberikan ganjaran Allah SWT daripada titisan-titisan darah yang mengalir InsyaAllah .


-TKP DPPK IT

SALAM TAKZIAH

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh ,

Salam Takziah diucapkan kepada Ustaz Azmi Timbalan Yang diPetua Pas Kawasan Ipoh Timur yang dilanda musibah apabila rumahnya ditimpa oleh ribut tempoh hari .

Difahamkan ribut yang melanda adalah agak kuat sehingga memusnahkan sebahagian bumbung di bahagian depan dan belakang rumah beliau .

Tahniah juga kepada sahabat-sahabat yang dapat hadir berziarah dan dapat menelefon kepada TYDP untuk mengucapkan takziah dan ucapan terima kasih juga diucapkan kepada Ketua Pemuda Pas Kawasan Ipoh Timur yang telah membantu memperbaiki kerosakkan tersebut .

- TKP DPPK IT