iklan komersil

dewan pemuda pas kawasan ipoh timur 08013010068528 bank islam malaysia berhad

DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN IPOH TIMUR 08013010068528 bank islam malaysia berhad

Khamis, Mei 12, 2011

sapa yang gatai mulut, pi dok buat cerita nih...hah..kan dah kena sound..

Pemimpin agama Kristian hari ini meluahkan rasa tidak puas hati mereka kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak berhubung 'pemberitaan tidak bertanggungjawab' yang mendakwa 'konspirasi Kristian' yang disiarkan oleh sebuah akhbar arus perdana milik Umno.


"Kami hanya beritahu kami agak terganggu dan tidak puas hati... tidak bertanggungjawab, kata-kata fitnah yang berpotensi menyebabkan rusuhan sepatutnya tidak diterbitkan oleh media arus perdana ataupun di mana-mana media sekalipun,” kata bishop Ng Moon Hing yang mewakili Persekutuan Kristian Malaysia (CFM).

Ng memberitahu wartawan beliau menganggap pertemuan 45 minit dengan perdana menteri itu sebagai berhasil kerana ini kali pertama kumpulan agama itu dibawa berbincang.

Utusan Malaysia pada Sabtu lalu, berdasarkan dakwaan oleh dua blogger pro-Umno menuduh DAP menghasut dengan cuba meminda undang-undang negara agar golongan beragama Kristian boleh menjadi perdana menteri dan menyiarkan laporan bertajuk “Kristian agama rasmi?”

Dalilnya mereka cuma sekeping gambar kabur yang didakwa sebagai pakatan rahsia antara DAP dan paderi Kristian di sebuah hotel di Pulau Pinang, minggu lalu.


4 SOALAN PAYAH UNTUK RAKYAT MALAYSIA

1.Kalau di takdirkan anda mempuyai anak gadis jelita tiba-tiba anda terpanggil atau mendapat seru untuk berjihad ke jalan Allah dan anda hanya ada pilihan untuk mengamanahkan untuk menjaga anak gadis anda kepada 5 hamba Allah dibawah ini semasa permergian anda, siapa kah pilihan anda kluangman?


A)Rahim Thambi Chik
B)Jamaluddin Jarjis
C)Rais Yatim
D)Nizar Jamaluddin
E)Najib Tun Razak

2.Siapakah Wanita Model pilihan anda

A)Sharizat
B)Azalina Othman
C)Wan Azizah
D)Rosmah Mansor
E)Rafidah Aziz

3.Kalau anda mempunyai perniagaan dan mahu memberi amanah untuk menjaga kewangan anda, Siapakah diantara calon yang berikut yang menjadi pilihan anda

A)Khir Toyo
B)Isa Samad
C)Husam Musa
D)Khairy Jamaluddin
E)Nor Yaakob

4.Diantara muka-muka bukan Islam dibawah ini, muka yang mana boleh dipercayai untuk bekerjasama dengan Islam

A)Samy Vellu
B)Kayveas
C)Chua Soi Lek
D)Lim Guan Eng
E)Koh Tsu Koon

sila kemukan jawapan anda dan nilai sendiri penilaian yang anda berikan selamat menjawab..

[ HEBAHAN ] Seminar Rawatan Dan Teknik Berbekam

Seminar Rawatan Dan Teknik Berbekam sehari akan di adakan di Bilik Seminar Pusat Perkembangan Minda Darul Ridzuan Sdn Bhd,

No 33, Simpang Business Park, Simpang, Taiping, Perak pada:

22 Mei 2011

Penceramah : Ustaz Sabri bin Ahmad dan PJS Aa'sim 

Yuran : RM 50 shj

tempat terhad...terbuka kepada 50 peserta terawal shj.

ayuh..