iklan komersil

dewan pemuda pas kawasan ipoh timur 08013010068528 bank islam malaysia berhad

DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN IPOH TIMUR 08013010068528 bank islam malaysia berhad

Ahad, April 25, 2010

Liqa PAS Kawasan Ipoh Timur

IPOH TIMUR, 25 April - Lajnah Tarbiyyah PAS Kawasan Ipoh Timur telah menganjurkan dengan jayanya Program Bulanan iaitu DAURAH atau Liqa Kawasan yang merupakan Program Tetap Bulanan yang akan diteruskan sebagaimana yang dijalankan oleh Lajnah Tarbiyyah Negeri yang mengadakan Liqa'ul Fikri Bulanan pada Jumaat minggu pertama.

Program yang dibuat pada setiap Ahad minggu keempat ini, telah dihadiri oleh semua ahli PAS dari setiap cawangan dan dewan-dewan dari pebagai lapisan peringkat umur. Kehadiran perserta yang berdaftar pada senarai pendaftar seramai 55 orang ahli, yang tidak sempat didaftarkan kira-kira 80 orang. Ini merupakan kehadiran yang terbesar semenjak programini djalankan. Tahniah kepada PAS Cawangan Kg Seri Kinta !

Program ini secara rutinnya akan dinaqibkan oleh Setiausaha Dewan Ulamak PAS Negeri, AF Ustaz Salleh Mat Said tetapi pada malam ini beliau tidak dapat hadir kerana beliau masih berada di Hulu Selangor. Tempat beliau diganti oleh Ketua Urusan Ulamak Kawasan, AF Ustaz Ahmad Faisal.

Majlis yang diakhiri dengan jamuan ringan ini bersurai pada jam 11.15 malam.