iklan komersil

dewan pemuda pas kawasan ipoh timur 08013010068528 bank islam malaysia berhad

DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN IPOH TIMUR 08013010068528 bank islam malaysia berhad

Sabtu, Disember 26, 2009

PAS Rompin juara futsalOleh: NKP DPPKIT

Pasukan futsal Pas Kawasan Rompin telah berjaya menjuarai pertandingan futsal yang di anjurkan oleh dewan pemuda Pas Negeri Pahang pada 12/12/2009 bertempat di Temerloh. Dengan kejayaan ini,pasukan ini akan mewakili Pas Negeri Pahang untuk perlawanan di peringkat pusat antara pasukan Pas dari negeri-negeri yang lain yang akan di adakan kelak.Sehubungan dengan ini Pas Kawasan Rompin mengucapkan tahniah kepada pasukan yang menang dan kepada yang tidak menang di harap bersabar dan cuba lagi di masa akan datang.


Pasukan Pas Rompin telah mengalahkan pasukan daripada Pas Pekan untuk bergelar juara.Pasukan Pas Pekan juga dikira antara pasukan yang terhebat juga apabila hanya tendangan penalti yang menentukan kejuaraan antara kedua pasukan ini.Tahniah juga untuk pasukan dari PAS Pekan.

InsyaALLAH, PAS Ipoh Timur akan mewakili PAS Perak jika kami menjuarai futsal anjuran Dewan Pemuda PAS Perak ahad ini. Maka ana cadang kita adakan perlawanan pertunjukan dengan Pas Kawasan Rompin nanti. Jemput Dato Seri Ir. Nizar dengan Tuan Ibrahim Tuan Man ceramah nanti.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan